🚚 Livrare gratuită pentru comenzile de peste 500 lei

Plata

Plata comenzilor pe site-ul Anatomika.ro se poate face astfel: 

 • numerar (ramburs)– în momentul primirii produselor comandate, contravaloarea comenzii se va achita operatorului companiei de curierat.

 • prin plată online cu cardul - serviciul securizat Netopia Payments - după ce vei alege această metodă de plată va fi nevoie să faci click pe "Verifică comanda". Vei fi redirecționat către Netopia Payments pentru a plăti securizat cu cardul.
 • prin transfer bancar

  Titularul contului: SC ANATOMIKA COD SRL
  Detaliile contului
  CUI: 39993228
  IBAN: RO10BTRLRONCRT0469556301
  Adresă bancară: Banca Transilvania sucursala Lipscani Agenția Piața Romană

  Te rugăm să specifici numărul de referință al comenzii tale în nota de pe ordinul de plată (detalii). Te rugăm să ne trimiți dovada transferului bancar la contact@anatomika.ro.

Metoda de plată va fi aleasă în pașii de finalizare ai comenzii pe site, iar suma de plată este afișată în ultimul pas de plasare al comenzii.

Prețurile afișate pe site sunt exprimate în moneda națională nefiind grevate de alte taxe. Taxele de livrare sunt indicate separat la calcularea comenzii.

În momentul confirmării comenzii, cumpărătorul va fi informat în legătură cu orice eroare legată de disponibilitatea produselor sau de prețul acestora și va avea posibilitatea de a reconfirma comanda cu prețul corect sau de a o anula.

În cazul în care cumpărătorul nu poate fi contactat pentru confirmare, comanda va fi anulată. În cazul în care cumpărătorul anulează comanda înainte de expediere, suma plătită anterior, reprezentând contravaloarea produselor, îi va fi restituită integral.