🚚 Livrare gratuită pentru comenzile de peste 500 lei

Confidenţialitate

  • www.anatomika.ro (SC ANATOMIKA COD SRL) respectă legislația în vigoare în România privind protecția datelor cu caracter personal și informațiilor.
  • www.anatomika.ro nu va dezvălui informații privind vizitele utilizatorilor pe site și nu va transmite datele utilizatorilor către terți.
  • Datele personale ale utilizatorilor site-ului Anatomika.ro sunt folosite pentru stabilirea contactului cu clienții, în scopul informării acestora despre modalitatea de utilizare a site-ului, oferta și politică firmei. Anatomika.ro (SC ANATOMIKA COD SRL) nu încurajează SPAM-ul, nu va furniza datele de contact ale utilizatorilor către terți (persoane fizice sau juridice), nu va vinde, nu va face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul site-ului, nu va divulgă adresele de e-mail ale utilizatorilor către alte persoane fără acordul explicit al acestora.
  • Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.anatomika.ro adresa sa de email poate opta că această să fie ștearsă din baza de date. Pentru a șterge din baza noastră de date informațiile furnizate este de ajuns să ne contactați în scris (prin email) și să solicitați acest lucru.